top of page
Mijn Eerste Boek

Gastouder opledingen

Wij hebben als organisatie gekozen voor een samenwerking met KinderWijs TV! Het is je waarschijnlijk niet ontgaan: permanente educatie wordt ook in onze branche steeds belangrijker. En dat is niet zo vreemd, want door middel van scholing zorg je dat jouw kennis op peil blijft. 

 

Wet- en regelgeving is nog altijd in ontwikkeling en nieuwe eisen moeten leiden tot meer pedagogische kwaliteit in de praktijk. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe Wet IKK met verplichte scholing voor het werken met baby’s, het afwegingskader in de verbeterde Meldcode Kindermishandeling, het Personenregister. Deze nieuwe eisen worden een basis voor observaties en kwaliteitsoordeel van de GGD-inspecteur. Alhoewel de Wet IKK (nog) niet direct voor de kinderopvang geldt, is het wel een voorbode van de kwaliteit waar ook onze branche naar toe gaat.

 

Jij wilt als professional iedere dag op een verantwoorde wijze met kinderen werken. Hiervoor heb je scholing gevolgd en doe je wellicht regelmatig aan bijscholing. Maar soms is het volgen van een training of cursus logistiek niet haalbaar, bijvoorbeeld omdat een training alleen tijdens jouw werktijden mogelijk is.

Wij vinden het belangrijk dat educatie voor iedereen in de branche beschikbaar is. Waar en wanneer dan ook! Daarom ontwikkelde KinderWijs TV met een team van experts verschillende online leermodules en complete studieroutes geschikt voor professionals in de kinderopvang. Deze modules zijn te volgen via de computer of tablet/iPad. Op deze manier kun je vanaf iedere plek (erkend) bijscholen in jouw vakgebied.

bottom of page